Sorvalampi – idyllinen kirkasvetinen ranta

Laadukasta uimavettä, pehmeää hiekkaa, matalaa riittävän pitkälle. Mitä muuta voisi lapsiperhe toivoa? No ainakin hieman rauhaa näinä aikoina. Täältä et rauhaa kuitenkaan tule löytämään.

Ranta on lapsiystävällinen mutta melko pieni, jotenka aurinkoisella kelillä rannalla ja vedessä ollaan melko tiiviissä tunnelmissa. Melkeinpä kuten ne kuuluisat sillit sardiinipurkissa.

Sorvalampi on todentotta idyllinen upea uimaranta. Itse en ole näillä seuduilla nuoruuttani viettänyt mutta kuulemma Sorvalammen mahtavat kalliot ovat vuosi toisensa jälkeen nuorison suosiossa. Enkä kyllä ihmettele. Todella upeat puitteet viettää aikaa ystävien seurassa. Jotenka ruuhkaa voi toki välttää viettämällä vaikkapa eväsretken kallioilla. Niillä tilaa onkin riittämiin.

Parkkipaikka on myöskin melkoisen ahdas suhteutettuna rannan suosioon. Autoja kyllä tietyllä tapaa mahtuu mutta kun kävijöitäkin riittää, niin saattaa sitä kautta olla kiven takana pysäköinti.

Kirjoitus antaa ehkä turhan negatiivisen kuvan paikasta. Missään nimessä huono paikka ei ole kyseessä. Omaan makuun turhan suosittu vain. Ellet ole täällä aiemmin käynyt, niin vahva suositus vilkaista tämä paikka. Kuten monen muunkin asian kanssa, varhain kun on liikkeellä, niin pääsee vähemmällä ruuhkalla.

Sorvalampi osoite

Sorvalammen osoite on Velskolantie 64, Espoo. Navigaattori kuitenkin tahtoi opastaa yhtä risteystä liian aikaisin. Ilmeisesti joku muukin on käynyt asiaa ihmettelemässä sillä tienvarteen oli pystytetty kyltti tekstein ”No beach!”.

Kun oikea risteys löytyy, niin auton voi jättää tien laidalle. Kävellen loppumatka n. 100m ja ranta jo siintääkin edessä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s