Espoon kaupunginpuutarha – hyvä lähtöpaikka kuntoradalle

Espoon kaupungin ylläpitämä puutarha sopii erinomaisesti lapsiperheille piknik retkiä ajatellen. Lähistöllä on myös suuri, laadukas leikkipuisto, jossa perheen pienimmillä riittää puuhaa.

Puutarha sijaitsee aivan Espoon Keskuspuiston länsipuolella. Ja puutarhan parkkipaikkaa voi hyödyntää lähtöpaikkana vaikkapa kuntoiluradoille mentäessä tai vaikkapa maastopyöräilyyn. Keskuspuistosta löytyy jos jonkinmoista reittiä siihen tarkoitukseen.

Espoon kaupungin esittely puutarhasta kertoo, että heillä on kokoelma Suomen oloihin sopivia lajikkeita. Täytyy myöntää, että kun paikalla kävin, enkä tiennyt tästä kokoelmasta, niin hieman ihmettelin esim. istutettua mäntyä. Mänty oli vielä varustettu kyltillä. Arvelin, että eikös noita nyt näe muutenkin kuin tulemalla puutarhaan. Mutta tämä kokoelma asian nyt selittää.

Puutarhasta / puistosta löytä muutaman piknikpöydän. Toinen on leikkipuistossa ja toinen mäenpäällä hieman katveessa. Nurmea riittää myös, joten jokin peite mukaan ja tilaa on varmasti enemmän kuin tarpeeksi.

Puutarha onkin tarkoitettu kaikille yhteiseksi oleskelupaikaksi. Toiminee parhaiten kesäsäällä. Nyt käydessämme lämpötila oli n. 5 asteen paikkeilla, kova tuuli ja hieman kevyt varustautuminen teki sen ettemme tällä kertaa jääneet kovin pitkäksi ajaksi. Kesällä toki varmasti uudemman kerran katsomaan millainen kukkaloisto puutarhassa oikein on.

Ajo-ohjeet Espoon kaupunginpuutarhaan

Virallinen käyntiosoite on Vantinpuisto 11, 02780 Espoo. Bussilla paikalle pääsee linjoilla 65K ja 165. Pysäköintitilaa löytyy suoraan puiston vierestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s