Lippajärven uimaranta – pehmeää hiekkaa

Espoosta löytyy kaupungin ylläpitämiä uimarantoja yli 20 kpl. Huikea määrä. En ole niissä käynyt kuin vain kourallisessa.

Kolkutellaan huhtikuun puoltaväliä, kun saimme idean käydä tutustumassa Lippajärven uimarantaan. Uimaan emme kuitenkaan ajatelleet mennä. Lämpöäkin on n. seitsemisen astetta ja hyytävä tuuli.

Paikka on nimetty Espoon Viherlaaksosta löytyvän järven mukaan.

Saapuminen

Virallinen käyntiosoite on Viherlaaksontie 14, 02710 Espoo. Lähistöltä löytyy reiluhko 24h parkkipaikka mutta esim. nyt käydessä se oli lähestulkoon täysi. Ei siksi, että rannalla olisi ollut vierailijoita vaan ilmeisesti lähitienoon kerrostalojen asukkaat niitä käyttävät myös.

Parkkipaikan läheltä löytyy kielletty ajosuunta merkki ja hiekkatie alas rantaan. Sinne siis, niin löydät määränpäähän.

Uimaranta

Hiekkatien varrelta löytyy puucee, joka näkyi olevan oudosti kahden hengen käymälä. Oli siinä nyt sentään sermi välissä mutta herkempää luonnetta voi häiritä vieruskaveri. Rannalta löytyy pukukoppi vaatteiden vaihtoa varten. Molemmat yllämainitut oli maalattu graffiteilla tai muilla sotkuilla.

Uimaranta muuten vaikutti olevan siistissä kunnossa mitä nyt tuuli kuljetellut oksia rannan tuntumaan. Hiekka mukavan pehmeää eikä mainittavasti ainakaan näkynyt ihmisten jättämiä roskia rannalla.

Rannan suosiosta en osaa sanoa sen enempää mutta veikkaisin, että kysyntää riittää kuumalla kesäpäivällä myös täällä. Kannattaa käydä tutustumassa!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s