Suunto Spartan Sport Wrist HR

English version available

Kolmanneksi uusimmasta jutustani, joka kirjoitettu toukokuussa 2014, tuli mieleeni hankkimani Suunnon juoksukello. Juokseminen jäi tuolloin 2014 vähemmälle lapsen syntymän jälkeen. Tämän vuoden keväällä vaikutti siltä, että aikaa olisi paremmin tälle harrastukselle.

Ja koska harrastus vaatii kunnon välineet, päätin kokeilla rannesykemittaria. Lyhyen harkinnan tuloksena kiiruhdin laittamaan nettitilauksen Verkkokaupalle ja sitten myymälään noutamaan tuotetta.

Alkuun kello vaikutti hyvälle. Ensifiilikset olivat kieltämättä positiiviset. Sykkeen vaihtelu ehkä näkyi pienellä viiveellä. Sillä ei kuitenkaan olisi väliä. Lisäksi Suunnon ”Heat Map” toiminto oli ja on varsin loistava! Sen avulla näkee suosittuja reittejä lämpökartan muodossa tai päinvastoin – voi valita reitit missä ei ole muita. Näitä suunniteltuja reittejä voi sitten ladata kelloon ja seurailla kellon ohjeita matkan aikana. Kätevää!
nyc

 

Noin viikon tutustumisen jälkeen positiiviset fiilikset alkoi karisemaan pois. Nimittäin, hyvistä Suunnon Youtube-ohjeista huolimatta, en saanut kelloa aseteltua mukavasti ranteeseen. Jotta sykemittaus toimisi edes jokseenkin luotettavasti, täytyi kellon olla melko ylhäällä ranteessa käsivarteen päin sekä melko tiukalla. Tästä johtuen kävi niin, että tuntui ettei juostessa veri kiertänyt! Kirpeinä kevätkesäaamuina käsi oli lähes kohmeessa tämän vuoksi. Tai siltä ainakin tuntui silloin. Kello on varmasti hyvä heille, joiden käteen se istuu paremmin. Valikot ja muu logiikka laitteessa on kohdallaan.

Hyväksi onneksi olin kuitenkin säästänyt myyntipakkaukset, joten asettelin kellon piuhoineen laatikkoon takaisin. Eikä muutakin Verkkiksen palautustiskille. Elävästi jäi mieleeni myyjän kysymys palautuksen syytä. Jos ei veri kierrä, niin se on kuulemma varsin hyvä syy tuotepalautukselle.

Nyt mennään sitten fiilispohjalta sykkeiden kanssa mutta ajat sentään saa SportsTrackerilla talteen. Se on riittävä näillä harjoitusmäärillä.

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s