Mökin vuokraus

Mikäli päiväretki jonnekin mielenkiintoiseen kohteeseen tuntuu olevan kohtuuttoman pitkän ajomatkan päässä, niin silloin yhtenä vaihtoehtona voi olla vuokrata mökki. Ja pitää sitä tukikohtana josta sitten käydä ko. alueen luontonähtävyyksissä. Kokeilimme itse tätä taktiikkaa ja tämä osoittautui mainioksi ideaksi.

IMG_1496

Olimme toki hieman myöhässä liikkeellä mahdolliseen pääsiäissesonkiin nähden. Ei ollut aavistustakaan mitenkä helpolla/vaikeasti mökkejä saa. Kovin kallista mökkiä emme kuitenkaan halunneet. Ajatuksissa pyöri perusmökki. Kohteena meillä oli Seitsemisen kansallispuisto joten mökin tuli olla järkevän ajomatkan päässä sieltä.

Selasimme mökkiavain.com-sivuston tarjontaa ja siellä näkyi olevan mm. rivarinpätkiä Ikaalisten lomakylästä alle 200 euron hintaan. Lisäksi sieltä löytyi todellinen tarjous mielestämme sillä 450 eurolla sai kolmeksi yöksi varsinaisen huvilan. Vertailun vuoksi “erikoissesongilla”, eli ilmeisesti siis juhannuksena, tämän 120 neliöisen huvilan hinta oli 1350 euroa. Ei nyt aivan siis sellainen mökki mitä alkuun ajattelimme mutta tarjous alkoi houkuttelemaan. Soitto vuokranvälittäjälle ja mökki oli meidän!

Mökissä oli puitteet kohdallaan kaikin puolin. Sattumoisin vuokraisäntä oli paikanpäällä kun kurvasimme pihaan. Hän opasti vielä mökin käyttöön liittyviä juttuja, joista kieltämättä oli hyötyä.

IMG_1552

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s