Pirttimäki, Espoo

Kevät on selvästi alkanut houkuttelemaan ihmisiä liikkeelle. Mekin halusimme tänään ulkoilemaan ja hieman samalla valokuvailemaan. Pirttimäki tuntui sopivalle kohteelle. Reitin ei tarvinnut olla liian pitkä ja toisaalta tänään kelpasi helppokulkuinen “maasto”. Alueelta löytyy muutamakin eri reittivaihtoehto hiekkatietä pitkin. Toki offroadia voi harrastaa, kun poikkeaa metsän puolelle, kuten muutama maastolenkkeilijä näytti tekevän. Kävelimme tänään n. 3km mittaisen lenkin, joka merkitty karttaan tumman vihreällä.Talvella nämä reitit toimivat valaistuina hiihtolatuina.

IMG_1458

Pirttimäki sijaitsee Bodom-järven luoteiskulmassa. Pysäköintitilaa on reilusti. Heti parkkipaikkojen läheisyydessä on kahvila ja grillikatos jossa voi vapaasti paistaa esim. makkaraa. Reitit olivat vielä paikoin melko liukkaita ja jäisiä. Ei varmaan montaa päivää mene kun jäät sulavat pois.

Kierroksemme jälkeen nautittiin itse tehdyt eväät ja lämmintä mehua. Jännä juttu miten perinteinen ruisleipä voi maistua ulkoilmassa näin hyvälle. Suosittelen koittamaan!

IMG_1483
IMG_1482
IMG_1464_s
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s