Espoonlahden lintutorni

Nyt ei oltu hetkeen käytykään luontoretkillä. Tänään sunnuntaina sää jo suosi mukavasti. Lauha keli, ei tuule ja aurinko paistelee mukavasti. Mitä parhainta ajanvietettä siis lähteä ulkoilemaan. Sopivan ajomatkan päästä löytyykin kohde johon tutustuimme jo viime syksystä. Espoonlahden lintutorni ja lähimaastossa mutkitteleva n. kilometrin mittainen polku. Vaikka retki on lyhyt, niin silti aikaa tuollakin saa kulumaan mukavasti kun kiireettömästi kulkee. Valokuvaillessa ja hyvässä seurassa sitä ei aina edes huomaakaan miten nopeasti aika itse asiassa kuluu. Lumitilanteesta riippuen paikallaan voi myös olla ottaa lumikengät mukaan. Vaikuttaisi kuitenkin olevan melko suosittu alue joten jonkinlainen polku on mitä luultavimminkin muotoutunut mitä pitkin hyvä kävellä.

IMG_1398

Alueen löytää melko vaivattomasti kun ajaa Espoossa Kauklahden väylää ja kääntyy Lasilaaksontielle. Pysäköintialue löytyy tien päästä.

Kartan kuva

Lintutorni ei ole kovin korkea, sinne on vaivaton kiivetä. Näkymät avautuvat mukavasti Espoonlahden ylle joten lintujen muuttoaikaan täältä on hyvä näitä siivekkäitä ystäviä tähyillä.

IMG_1422
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s