Haikaranpesä – wau, mikä noutopöytä!

Ravintola Haikaranpesän vierestä lähtee n. 1,5km mittainen luontopolku. Rengasreitin pituus on kyllä täysin hatusta heitetty mutta tuota luokkaa se on. Olin aiemmin katsonut kartasta, että Haikaranpesän vieressä pitäisi olla muinaishautoja ja nyt sunnuntaisena ja sumuisena päivänä päätimme noita käydä tutkimassa. Muinaishautoja ei näkynyt mutta mukavan yllätyksenä löytyi tämä ulkoilureitti. Epäilisin, että reitti toimii talvisin latuna sillä se oli myös valaistu. Ja maasto on varsin mäkistä eli tuota kun kiertää hieman vauhdikkaammin, niin eiköhän tuossa pulssi pääse mukavasti kohoamaan.

IMG_1312

Itse ravintolasta, joka siis sijaitsee vesitornissa, avautuu hulppeat näkymät Espoon yli. Ruoka toimii buffet/seisovapöytä periaatteella ja tarjolla on monenlaista herkkua. Nälkäisenä täältä ei ainakaan tarvitse lähteä. Erityisesti kalaruuan ystäville löytyy vaikka mitä! Ja kyllä muunkin ruuan ystäville toki. Alkupalan kun valitsee ensin, niin tiukkaa tekee jaksaako jatkaa pääruokaan. Vai siirtyisikö sittenkin suoraan jälkiruokaan. Hintataso on melko kallis mutta sanoisin, että enempi elämystyyppinen paikka. Kannattaa varata paikka etukäteen, ravintola on melkoisen suosittu on nykyään.

Yksi hyvä vinkki – ja kerran kokeiltukin – on varata pöytä uudenvuodenaattona. On muuten näköalat! Jos tämä kiinnostaa, niin kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Ja kuten arvata saattaa, kovin halpa juhla tuokaan ei ole mutta ymmärtää sen kun paikkoja rajoitetusti.

IMG_1322

Ravintolankäyntiosoite on Hauenkallio 3, 02170 Espoo
Webbisivut osoitteessa: https://ravintolahaikaranpesa.fi/

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s