Korpudden–Raasepori

Blogi on ollut talvihorroksessa, edellisestä kirjoituksesta onkin jo kulunut puolisen vuotta aikaa. Kevään tehdessä tuloaan onkin hyvä lähteä tutkimaan uusia paikkoja. Uudenmaanvirkistysalueyhdistyksen sivulta löytyikin suhteellisen läheltä Korpudden niminen paikka jossa emme olleet käyneet aiemmin. Joko se on uusi paikka tai sitten en ole tuota vaan huomannut aiemmin.

IMG_9928

Alueelle on helppo löytää ajamalla tie numero 186:sta Mustion linnan ja ruukkialueen ohi. Muutaman kilometrin jälkeen tuleekin ruskeapohjainen tienviitta Korpuddeniin. Tätä pientä tietä ehkä n. kilometrin verran ja saavut perille. Talviaikaan pääsee melko lähelle alueen virallista pysäköintipaikkaa. Pientä haparointia oli paikoituksen kanssa sillä ennen pysäköintialuetta on kyllä P-merkki mutta se on n. 500m liian aikaisin. Tosin en tuota viittäsataa metriä uskaltanut ajaa sillä lunta oli niin paljon, että auto olisi luultavasti jäänyt vain pohjastaan kiinni tielle.

IMG_9913

Korpuddenin kierros on varsin lyhyt. Paikka sopiikin näköalojen tutkailuun paremmin ja eväiden syömimiseen. Reitin varrelta löytyykin keittokatos sekä nuotiopaikka. Polulla tulee pituutta ehkä n. reilun kilometrin verran. Tähän vuoden aikaan ainakin maasto on osin hieman vaikeakulkuista jään vuoksi. Jäinen kohta polulla oli kyllä lumoavan näköinen ja retkeen saatiin hieman seikkailun makua taiteilessa jäätikön yli.

IMG_9908

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s