Medvastön lintutorni

Innostuneesta uudesta löydöstä eli retkikartta.fi-palvelusta, pitikin heti kokeilla sen toimivuutta. Havaitsin, että kohtuullisen ajomatkan päässä pitäisi olla lintutorni, jota en ollut koskaan nähnyt. Eli ei kun tutkimaan ja katsomaan mitä alueelta löytyy.

Kartan kuva

Tornin sijainti näkyy yllä olevasta kartasta. Karttaa klikkaamalla voit zoomata sopivan näkymän itsellesi. Torni löytyy kuitenkin, kun käännytään tieltä numero 51 Hirsalaan päin (Ericssonin risteys), jota ajetaan niin pitkään kunnes tulee Medvastintie. Tätä tietä ajetaan, niin kauan kunnes tulee pieni silta. Tätä ei kuitenkaan ylitetä, info taulut löytyvät sillan kupeesta.

IMG_9202

Tornille kävellään pitkospuita pitkin melkoisen heinikon läpi. Tällä kertaa kameraan oikea objektiivi olisi ollut makrolinssi sillä paikka kuhisi erilaisia sudenkorentoja sekä heinäsirkkoja joilla ei ollut kiire minnekään. Päinvastoin, olivat aika uteliaita kuka nyt tuli kylään.

IMG_9197
IMG_9199

Torni on melko vaatimaton, mutta varmasti riittävä sillä näköesteitä ei juurikaan ole. Näkymät ovat hienot ja lintujen bongailuun varmasti hyvä paikka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s