Korpinkierros–Nuuksio

Nuuksiossa on tullut käytyä useammankin kerran, mutta ei koskaan keltaisella reitillä eli Korpinkierroksella. Tällä kertaa tämäkin reitti tuli tutkittua. Opasteiden mukaan reitillä on pituutta 7km, mutta SportsTracker mittasi matkaa 9km yhteensä kun aloitin mittauksen ensimmäiseltä pysäköintialueelta.

IMG_0249

Reitti itsessään vaikutti hieman tylsään alkuun, kun kiersimme sitä myötäpäivään. Hyväkuntoinen ja leveä tie oli pettymys. Yhdessä välissä saimme jopa väistää autoa sillä reitti kulki hetken matkaa jaetulla pätkällä josta pääsi ilmeisesti yksityisalueelle.

IMG_0241

Vaihtelua kuitenkin tuli hieman ja leveä tie vaihtui juurakkoon ja toisaalta taas kallioiden päällä kulkemiseksi. Muuten ympäristö oli kyllä varsin mielenkiintoinen ja toisaalta tämä reitti sopii kuntoiluun ehkä parhaiten. Jopa maastopyöräilijöitä tuli useampi vastaan. Maastopyöräilyn kannalta vastaan ei tullut montakaan sellaista paikkaa jossa pyörää olisi joutunut taluttamaan. Haasteellisia paikkoja kylläkin, mutta se lienee maastopyöräilyn ideakin, että pientä haastetta riittää.

Luonnon ihasteluun ja valokuvailuun 4km mittainen Haukankierros soveltuu paremmin. Kuntoiluun suosittelen paremminkin tätä Korpinkierrosta, vaikka ei täälläkään turha liikenteen hälinä pääse häiritsemään. Kannattaa käydä tämäkin reitti katsomassa ellet sitä ole jo tehnyt!

IMG_0243
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s